Trip naar New York

De ultieme stadtrip is naar New York. Bezoek het Vrijheidsbeeld en het naastgelegen Ellis Island, waar de immigranten die Amerika groot hebben gemaakt geëerd worden. Bezoek het Empire State Building voor een prachtig uitzicht over de stad. New York is de stad van het winkelen. Shop in de warenhuizen als Macy's en Bloomingdales, en in de vele winkelcentra en leuke boetieks. Bezoek the Fifth Avenue om de mooie dure design artikelen te bekijken. Fifth Avenue is de meest sjieke winkelstraat. Uitgaan in New York kan in Broadway voor een theaterstuk of musical. Time Square is het centrum van het Theatre District waar u grote en kleine theaters kunt bezoeken voor een avondje uit. Voor kunst kunt u naar het Museum of Modern Art gaan of het Guggenheimmuseum. Het museum of Modern Art heeft een grote collectie schilderijen van Picasso, Van Gogh, Monet en Matisse en het Guggenheim museum heeft een grote collectie van moderne kunst.

De Brooklyn Bridge wordt vaak gezien in films. Een reden des te meer om deze brug in het echt te zien. Deze brug is aan het einde van de negentiende eeuw gebouwd en is beroemd vanwege de prachtige stalen constructie.

Als rustpunt kan een bezoek worden gebracht aan Central Park. Hier brengt menig New Yorkse inwoner zijn vrije tijd door.

Gerelateerd:

    Geen.